ETIKETIT

Meiltä saat korkealaatuiset tuote-etiketit pakkauksiin, elintarvikkeisiin, pulloihin jne. Edukseen erottuva etiketti herättää mielenkiinnon ja on yksi tärkeä menestystekijä tuotteen houkuttavuudelle. Suunnitellaan yhdessä etiketteihin ’sitä jotain’, sillä myös painotekniikalla voidaan saadaan ihmeitä aikaan.

digipainetut etiketitDigipainetut etiketit

Digipaino takaa etiketteihin korkealaatuisen, offset-tasoisen painolaadun. Painolaattoja ei tarvita, joten se on erinomainen vaihtoehto, kun painoaineistoja on useita. Painaminen vaihdettavilla tiedoilla onnistuu digipainossa ja auttaa räätälöimään tuotteita, sekä suojaamaan kilpailuetua. Meillä on runsaasti ideoita, millä teidän etikettinne saadaan erottumaan kilpailijoista, ideoidaan yhdessä!

Kerrosetiketit eli ns. seal peel-etiketit

Tavallisen etiketin päälle voidaan liittää lisäkerros, jonka voi avata. Tämä ns. seal peal-menetelmä mahdollistaa monipuolisen sisällön käytön tuote-etikettiin: tuotetekstejä, lisäohjeita, kieliversioita, kampanjoita, kilpailuja, reseptejä jne. Kannattaa hyödyntää myös ylätarran liimapuoli. Huom! Painatukseen voi lisätä muuttuvaa dataa, kuten esimerkiksi arvontakoodeja.

Fleksopainetut etiketit

Fleksopainettujen etikettien ehdoton etu on kustannustehokkuus suurissa painomäärissä. Jopa kuusi painosylinteriä mahdollistavat lisävärien käytön, mikä lisää etiketin näyttävyyttä. Fleksopainetut etiketit voi painaa monelle eri materiaalille. Erikoistuotteisiin kuuluvat satiinietiketit, tulostintarrat sekä turvatarrat, jotka painetaan repeytymättömälle materiaalille varmistamaan, että tuotetta ei ole käytetty. Fleksopaino mahdollistaa painamisen myös kääntöpuolen liimapinnalle, joten esim. tuotetiedot näkyvät tuotteen läpi vaikkapa shampoopullossa. Fleksolta myös blancotarrat ja esipainetut tulostintarrat.

Kysy tarjous

puh. (03) 357 3000
ainesmestarit@ainesmestarit.fi

Tarran leveys

Tarran korkeus

Tarran koko on

TarkkaVoitte ehdottaa valmista stanssikokoa

Värit

Tarjouskyseltävä määrä

Jälkikäsittely
RullatarraArkkitarraIrtileikattuEi määritelty

Käyttötarkoitus

» Kelaussuunta

Painoaineisto

Muuta huomioitavaa

Yrityksen nimi

Henkilön nimi*

Sähköposti*

Puhelinnumero*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Anna sähköpostiosoitteesi. Tämän jälkeen pääset tutustumaan hinnastoomme.