Digipaino

 
Digipaino
 
Digipainetut rullatarrat
Digipaino takaa etiketteihin korkealaatuisen, offset-tasoisen painolaadun. Painolaattoja ei tarvita, joten se on erinomainen vaihtoehto, kun painoaineistoja on useita. Painaminen vaihdettavilla tiedoilla onnistuu digipainossa ja auttaa räätälöimään tuotteita sekä suojaamaan kilpailuetua. Erotu kilpailijoista uudistamalla tarrat meillä!


Kerrosetiketit


kerrosetiketti

Seal peel-tarrat
Nyt voimme toimittaa myös monikerrosetikettejä. Tavallisen tarran päälle voidaan liittää lisäkerros, jonka voi avata. Tämä ns. seal peal-menetelmä mahdollistaa laajemman sisällön käytön tuote-etikettiin: tuotetekstejä, lisäohjeita, kieliversioita, kampanjoita, kilpailuja, reseptejä jne. Kannattaa hyödyntää myös ylätarran liimapuoli. Huom! Painatukseen voi lisätä muuttuvaa dataa, kuten esimerkiksi arvontakoodeja.

Flexopaino


Tarrat fleksopainosta

Flexopainetut rullatarrat
Flexopainettuihin etiketteihin voi painaa lukuisille paperi-, muovi- ja kangasmateriaaleille. Kuusi painosylinteriä antavat nykyaikaiset mahdollisuudet painaa teollisuudelle näyttäviä moniväritarroja ja tuote-etikettejä. Erikoistuotteisiin kuuluvat satiinietiketit, tulostintarrat sekä turvatarrat, jotka painetaan repeytymättämälle materiaalille varmistamaan, että tuotetta ei ole käytetty. Flexopaino mahdollistaa painnamisen myös kääntöpuolen liimapinnalle, joten esim. tuotetiedot näkyvät tuotteen läpi vaikkapa shampoopullossa.

Blancoetiketit
Painamattomat etiketit eli blancoetiketit voidaan viiltää tai stanssata joko arkille tai rullalle riippuen asiakkaan omasta tulostusmenetelmästä.

Silkkipaino


PVC tarrat
Silkkipainossamme painettu PVC-tarra on tyylikäs ja kätevä tapa merkitä yrityksen logo yhteystietoineen esim. tuotteisiin tai kirjekuoriin. Materiaaliksi on valittavana lukuisia PVC-tarravarastovärejä sekä painovärit voi valita PMS-sävykartasta. Silkkipainotyöt tarjotaan tapauskohtaisesti muodon, mittojen ja värimäärän mukaan.

Linssitarrat
Silkkipainotarran päälle voidaan vielä lisätä naarmuuntumaton, iskun- ja säänkestävä polyuretaanikalvo päälle. Linssipinnan kolmiulotteisuus korostaa tuotemerkkisi näkyvyyttä ja kiinnittää katsojan huomion.

Alutarrat
Alutarrat painetaan silkkipainolla näyttävälle metallinhohtoiselle materiaalille.

Putkistotarrat
Ainesmestareilta saat kaikki yleisimmät SFS 3701-standardiin perustuvat putkistomerkinnät.
» Katso putkistomerkintämerkinnät.

Varoitustarrat- ja kilvet
Vakiotuotteista löydät sähkö- ja LVI-alalle kaikki tarvitsemasi varoitus- ja merkkaustarrat.
» Esikatsele vakiotarramerkintöjä.
» Katso vakiomerkinnät.