Painotalo Ainesmestarit Oy2019-11-12T14:51:25+02:00

Painotalo Ainesmestarit Oy

Tuttavallisemmin ”Aikkarit”

Aikkarit, einesmestarit, mokkamasterit… nimestämme olemme kuulleet vuosien varrella monta versiota. Nimi juontaa juurensa vuoteen 1982, kun Aineslahden veljekset, Reijo ja Martti päättivät perustaa kahden miehen autotalliyrityksen ja näin oli Ainesmestarit Ky saanut alkunsa.

Ensimmäisenä valmistettiin erilaisia muovisaumaustuotteita. Kansioiden ja salkkujen valmistamisen lisäksi veljekset kehittivät uuden tuotteen – rakennuspiirustusten säilytykseen tarkoitetut piirustussuojat. Piirustussuojista tulikin todellinen hittituote, jolle myös saatiin patentti. Pikkuhiljaa toiminta lähti laajenemaan – ensin saivat perheen lapset taskurahaa muovisaumaamisesta koulun jälkeen, sitten tuli kuvioihin palkattua henkilökuntaa, entistä laajempia tehtaita, sekä uusia tuotelinjastoja.

Nykyisin Ainesmestarit Oy toimii Lempäälässä, Marjamäen teollisuusalueella. Lisäksi meillä on myös tehdas Ylöjärven Länsi-Aureessa. Työllistämme tällä hetkellä 18 pirkanmaalaista ja joukkueen vetäjinä toimivat Jenni (os. Aineslahti) ja Janne Seva. Konekantamme on painoalan edistyneintä ja liikevaihtomme on 3,5 miljoonaa euroa.

Kauas ollaan menty, mutta näin pitkälle ei olisi päästy ilman mahtavaa ja uskollista asiakaskuntaamme. Vahvoja juuriamme, perheyrityksen arvoja sekä asiakastyytyväisyyteen panostamista emme aio unohtaa jatkossakaan, vaan vahvistamme niiden avulla huippuosaamistamme myös tulevaisuudessa.

Kysy tarjous

Olemme varmoja, että meiltä löytyy juuri oikea ratkaisu painotarpeisiinne. Palveleva henkilökuntamme auttaa teitä mielellään!

  • 03 357 3000

  • ainesmestarit@ainesmestarit.fi

Olen kiinnostunut seuraavasta tuotteesta:

Kappalemäärä:

Lisätietoja

Painoaineisto

Yritys

Nimi*

Sähköposti*

Puhelin*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

[recaptcha]

Tilaa sähköpostiosoitteeseesi hinnastomme!

[recaptcha]

Painolinjamme

Olemme vuosien saatossa kehittäneet painomenetelmiä, millä teemme asiakkaan näköisiä ja tarpeen mukaisia tarroja, teippejä, nauhoja, koteloita jne.

Digipaino

Näyttävät etiketit
Kerrosetiketit
Diginauha
Käärepaperi

Flexopaino

Suuret etikettipainokset
Painettu nauha
Pienpakkaukset

Teippipaino

Painettu teippi
Putkistoteippi
Varoitusteippi

Silkkipaino

PVC-tarrat
Erikoistarrat
Painetut kassit

Muovisaumaus

Piirustussalkut
Piirustuskotelot
Kansiot
Muovitaskut
Erikoistuotteet

Miksi valita ”Aikkarit”?

Monet painotalot kertovat, että heillä on hyvä palvelu ja laatu. Me täällä Aikkareissa emme halua tämän jäävän vain sanahelinäksi, ja haluamme olla aidosti luottamuksen arvoisia ja luoda kanssanne pysyviä asiakassuhteita.

Palvelu

Ketterän toimitusvalmiutemme ansiosta pystymme palvelemaan kiiretoimituksissa tai erikoistoiveissa.

Laatu

Panostamme laadunvalvontaan ja tuotekehitykseen, joten sinä asiakkaana saat upeita painotuotteita.

Investoinnit

Meillä on alan parhaimmistoon kuuluvat painokalusto. Näin tarjontamme pysyy monipuolisena.

Osaaminen

Oli kyse sitten juuri oikeasta materiaalivalinnasta tai vaikkapa painoaineistoista, meiltä saat varmasti apua ja neuvontaa.

Kotimaisuus

Luomme työtä
Pirkanmaalle –  työllistämme noin 15 pirkanmaalaista.

Painotalo Ainesmestarit Oy

Ota yhteyttä