Tarrat ja etiketit2020-06-25T11:47:25+03:00

Tarrat ja etiketit

Tilaa tarrat yrityksellenne täyden palvelun tarrapainosta! Panostamme laadunvalvontaan ja tuotekehitykseen, joten sinä asiakkaana saat upeita painotuotteita. Oli kyse sitten juuri oikeasta materiaalivalinnasta tai vaikkapa painoaineistoista, meiltä voit kysyä aina apua.

Täyden palvelun tarrapaino

Digipainetut tarrat

Digipaino takaa etiketteihin korkealaatuisen, offset-tasoisen painolaadun. Painolaattoja ei tarvita vaan painoaineisto siirtyy painokoneelle täysin sähköisessä muodossa ja tämä tuo kustannussäästöjä verrattuna perinteisiin painomenetelmiin.

Digipaino mahdollistaa myös paljon muuta – tarroihin voidaan vaihtaa kätevästi tietoja eri painoeriin (esimerkiksi Parasta ennen -päivämäärä). Hyödynnä osaamistamme –  meillä on runsaasti ideoita, millä teidän etikettinne saadaan erottumaan kilpailijoista, ideoidaan yhdessä!

Kerrostarrat eli ns. seal peel-tarrat

Tavallisen tarran päälle voidaan liittää lisäkerros, jonka tuotteen ostaja voi avata. Tämä ns. seal peal – eli kerrostarra -menetelmä tuplaa tai jopa triplaa painoalan, sillä myös ylätarran liimapuolen voi hyödyntää.

Isompi pinta-ala etiketissä tarkoittaa lisää sisältöä asiakkaalle: käyttöohjeita, kieliversioita, kampanjoita, kilpailuja, reseptejä… Painatukseen voi lisätä myös muuttuvaa dataa, mikä mahdollistaa esimerkiksi myyntiedistävät arvonnat.

Fleksopainetut tarrat

Fleksopainettujen etikettien ehdoton etu on kustannustehokkuus suurissa painomäärissä. Jopa kuusi painosylinteriä mahdollistavat lisävärien käytön, mikä lisää etiketin näyttävyyttä. Painotekniikkamme on kehittynyt vuosien varrella niin, että valokuvantarkka painojälki onnistuu myös fleksokoneella.

Fleksopainetut etiketit voi painaa monelle eri materiaalille. Erikoistuotteisiimme kuuluvat esimerkiksi satiinietiketit, mitkä sopivat mainiosti esim. vaateteollisuuteen. Fleksopainokoneella voi painaa myös merkkausnauhoja ja erilaisia kartonkituotteita.

Fleksopaino mahdollistaa painamisen myös kääntöpuolen liimapinnalle, joten esim. tuotetiedot näkyvät tuotteen läpi vaikkapa shampoopullossa. Fleksolta myös blancotarrat ja esipainetut tulostintarrat.

Silkkipaino

Perinteitä vaaliva silkkipainolinjastomme toimii yhä vilkkaasti, tuotteitamme ovat muun muassa:

Silkkipainossamme painettu PVC-tarra on tyylikäs ja kätevä tapa merkitä yrityksen logo yhteystietoineen esim. tuotteisiin tai kirjekuoriin. Materiaaliksi on valittavana lukuisia PVC-tarravarastovärejä sekä painovärit voi valita PMS-sävykartasta. Silkkipainotyöt tarjotaan tapauskohtaisesti muodon, mittojen ja värimäärän mukaan.

Ainesmestareilta saat kaikki yleisimmät SFS 3701-standardiin perustuvat putkistomerkinnät. Ne esittävät putkistoissa virtaavan aineen ja virtaussuunnan kun leikkaat tarpeettoman nuolenpään putkistotarrasta pois. Putkistotarroja voidaan painaa myös asiakkaan omalla tekstillä.

» Putkistotarrat

Vakiotuotteista löydät sähkö- ja LVI-alalle kaikki tarvitsemasi varoitus- ja merkkaustarrat. Varastolaadut voidaan painaa myös asiakkaan toivomusten mukaisesti.

» Katso kaikki varoitus- merkkaus -ja sähkötarrat

Alutarrat painetaan silkkipainolla näyttävälle metallinhohtoiselle materiaalille.

Silkkipainotarran päälle voidaan vielä lisätä naarmuuntumaton, iskun- ja säänkestävä polyuretaanikalvo päälle. Linssipinnan kolmiulotteisuus korostaa tuotemerkkisi näkyvyyttä ja kiinnittää katsojan huomion.

Kysy tarjous

Olemme varmoja, että meiltä löytyy juuri oikea ratkaisu painotarpeisiinne. Palveleva henkilökuntamme auttaa teitä mielellään!

  • 03 357 3000

  • ainesmestarit@ainesmestarit.fi

Tarran leveys

Tarran korkeus

Tarran koko on

TarkkaVoitte ehdottaa valmista stanssikokoa

Värit

Tarjouskyseltävä määrä

Jälkikäsittely
RullatarraArkkitarraIrtileikattuEi määritelty

Käyttötarkoitus

» Kelaussuunta

Painoaineisto

Muuta huomioitavaa

Yrityksen nimi

Henkilön nimi*

Sähköposti*

Puhelinnumero*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

[recaptcha]

Tilaa sähköpostiosoitteeseesi hinnastomme!

[recaptcha]

Painotalo Ainesmestarit Oy

Ota yhteyttä