Tarrat ja etiketit

Tarrat ja etiketit2019-05-29T12:23:56+00:00

Olemme todellinen täyden palvelun tarrapaino

Panostamme laadunvalvontaan ja tuotekehitykseen, joten sinä asiakkaana saat upeita painotuotteita. Oli kyse sitten juuri oikeasta materiaalivalinnasta tai vaikkapa painoaineistoista, meiltä voit kysyä aina apua.

Digipainetut etiketit

Digipaino takaa etiketteihin korkealaatuisen, offset-tasoisen painolaadun. Painolaattoja ei tarvita, joten se on erinomainen vaihtoehto, kun painoaineistoja on useita. Painaminen vaihdettavilla tiedoilla onnistuu digipainossa ja auttaa räätälöimään tuotteita, sekä suojaamaan kilpailuetua. Meillä on runsaasti ideoita, millä teidän etikettinne saadaan erottumaan kilpailijoista, ideoidaan yhdessä!

Kerrosetiketit eli ns. seal peel-tarrat

Tavallisen tarran päälle voidaan liittää lisäkerros, jonka voi avata. Tämä ns. seal peal-menetelmä mahdollistaa monipuolisen sisällön käytön tuote-etikettiin: tuotetekstejä, lisäohjeita, kieliversioita, kampanjoita, kilpailuja, reseptejä jne. Kannattaa hyödyntää myös ylätarran liimapuoli. Huom! Painatukseen voi lisätä muuttuvaa dataa, kuten esimerkiksi arvontakoodeja.

Fleksopainetut etiketit

Fleksopainettujen etikettien ehdoton etu on kustannustehokkuus suurissa painomäärissä. Jopa kuusi painosylinteriä mahdollistavat lisävärien käytön, mikä lisää etiketin näyttävyyttä. Fleksopainetut etiketit voi painaa monelle eri materiaalille. Erikoistuotteisiin kuuluvat satiinietiketit, tulostintarrat sekä turvatarrat, jotka painetaan repeytymättömälle materiaalille varmistamaan, että tuotetta ei ole käytetty. Fleksopaino mahdollistaa painamisen myös kääntöpuolen liimapinnalle, joten esim. tuotetiedot näkyvät tuotteen läpi vaikkapa shampoopullossa. Fleksolta myös blancotarrat ja esipainetut tulostintarrat.

Silkkipaino

Perinteitä vaaliva silkkipainolinjastomme toimii yhä vilkkaasti, tuotteitamme ovat muun muassa:

pvc-tarraSilkkipainossamme painettu PVC-tarra on tyylikäs ja kätevä tapa merkitä yrityksen logo yhteystietoineen esim. tuotteisiin tai kirjekuoriin. Materiaaliksi on valittavana lukuisia PVC-tarravarastovärejä sekä painovärit voi valita PMS-sävykartasta. Silkkipainotyöt tarjotaan tapauskohtaisesti muodon, mittojen ja värimäärän mukaan.
putkistotarraAinesmestareilta saat kaikki yleisimmät SFS 3701-standardiin perustuvat putkistomerkinnät. Ne esittävät putkistoissa virtaavan aineen ja virtaussuunnan kun leikkaat tarpeettoman nuolenpään putkistotarrasta pois. Putkistotarroja voidaan painaa myös asiakkaan omalla tekstillä.

Putkistotarrat
pvc-tarraVakiotuotteista löydät sähkö- ja LVI-alalle kaikki tarvitsemasi varoitus- ja merkkaustarrat. Varastolaadut voidaan painaa myös asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Katso kaikki varoitus- merkkaus -ja sähkötarrat
alutarraAlutarrat painetaan silkkipainolla näyttävälle metallinhohtoiselle materiaalille.
linssitarratSilkkipainotarran päälle voidaan vielä lisätä naarmuuntumaton, iskun- ja säänkestävä polyuretaanikalvo päälle. Linssipinnan kolmiulotteisuus korostaa tuotemerkkisi näkyvyyttä ja kiinnittää katsojan huomion.

Kysy tarjous

Olemme varmoja, että meiltä löytyy juuri oikea ratkaisu painotarpeisiinne. Palveleva henkilökuntamme auttaa teitä mielellään!

  • 03 357 3000

  • ainesmestarit@ainesmestarit.fi

Tarran leveys

Tarran korkeus

Tarran koko on

TarkkaVoitte ehdottaa valmista stanssikokoa

Värit

Tarjouskyseltävä määrä

Jälkikäsittely
RullatarraArkkitarraIrtileikattuEi määritelty

Käyttötarkoitus

» Kelaussuunta

Painoaineisto

Muuta huomioitavaa

Yrityksen nimi

Henkilön nimi*

Sähköposti*

Puhelinnumero*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Anna sähköpostiosoitteesi. Tämän jälkeen pääset tutustumaan hinnastoomme.

Painotalo Ainesmestarit Oy

Ota yhteyttä

  • 03 357 3000
  • ainesmestarit@ainesmestarit.fi
  • Marjamäentie 19, 37570 Lempäälä
  • facebook.com/ainesmestarit