Tarrat ja etiketit

Tilaa tarrat yrityksellenne täyden palvelun tarrapainosta! Panostamme laadunvalvontaan ja tuotekehitykseen, joten sinä asiakkaana saat upeita painotuotteita. Oli kyse sitten juuri oikeasta materiaalivalinnasta tai vaikkapa painoaineistoista, meiltä voit kysyä aina apua.

Täyden palvelun tarrapaino

Erikoisosaamistamme tarrapainossa

Digipainetut tarrat

Digipaino takaa etiketteihin korkealaatuisen, offset-tasoisen painolaadun. Painolaattoja ei tarvita vaan painoaineisto siirtyy painokoneelle täysin sähköisessä muodossa ja tämä tuo kustannussäästöjä verrattuna perinteisiin painomenetelmiin.

Digipaino mahdollistaa myös paljon muuta – tarroihin voidaan vaihtaa kätevästi tietoja eri painoeriin (esimerkiksi Parasta ennen -päivämäärä). Hyödynnä osaamistamme – meillä on runsaasti ideoita, millä teidän etikettinne saadaan erottumaan kilpailijoista, ideoidaan yhdessä!

Flexopainetut tarrat

Fleksopainettujen etikettien ehdoton etu on kustannustehokkuus suurissa painomäärissä. Jopa kuusi painosylinteriä mahdollistavat lisävärien käytön, mikä lisää etiketin näyttävyyttä. Painotekniikkamme on kehittynyt vuosien varrella niin, että valokuvantarkka painojälki onnistuu myös fleksokoneella.

Fleksopaino mahdollistaa painamisen myös kääntöpuolen liimapinnalle, joten esim. tuotetiedot näkyvät tuotteen läpi vaikkapa shampoopullossa. Fleksolta myös blancotarrat ja esipainetut tulostintarrat.

Kerrostarrat

Normaalin tarran päälle voidaan liittää lisäkerros, jonka tuotteen ostaja voi avata. Tämä ns. seal peal – eli kerrostarra -menetelmä tuplaa tai jopa triplaa painoalan, sillä myös ylätarran liimapuolen voi hyödyntää.

Lisävärit

Eri painokoneillamme on mahdollisuus käyttää lisäpainovärejä, mikä mahdollistaa Pantone-sävyjen tai erityisen värikkäiden painovärien painamisen.

Materiaalit

Meillä on laaja valikoima sopivia materiaaleja esimerkiksi elintarviketeollisuuteen tai erilaisille tulostimille. Kerro vain käyttötarpeesi, niin asiantuntijamme auttaa valitsemaan sopivan materiaalin ja liiman etikettiin.

Silkkipainomme tuotteita

Perinteitä vaaliva silkkipainolinjastomme toimii yhä vilkkaasti, tuotteitamme ovat muun muassa:

Silkkipainossamme painettu PVC-tarra on tyylikäs ja kätevä tapa merkitä yrityksen logo yhteystietoineen esim. tuotteisiin tai kirjekuoriin. Materiaaliksi on valittavana lukuisia PVC-tarravarastovärejä sekä painovärit voi valita PMS-sävykartasta. Silkkipainotyöt tarjotaan tapauskohtaisesti muodon, mittojen ja värimäärän mukaan.

Ainesmestareilta saat kaikki yleisimmät SFS 3701-standardiin perustuvat putkistomerkinnät. Ne esittävät putkistoissa virtaavan aineen ja virtaussuunnan kun leikkaat tarpeettoman nuolenpään putkistotarrasta pois. Putkistotarroja voidaan painaa myös asiakkaan omalla tekstillä.

» Putkistotarrat

Vakiotuotteista löydät sähkö- ja LVI-alalle kaikki tarvitsemasi varoitus- ja merkkaustarrat. Varastolaadut voidaan painaa myös asiakkaan toivomusten mukaisesti.

» Katso kaikki varoitus- merkkaus -ja sähkötarrat

Alutarrat painetaan silkkipainolla näyttävälle metallinhohtoiselle materiaalille.

Silkkipainotarran päälle voidaan vielä lisätä naarmuuntumaton, iskun- ja säänkestävä polyuretaanikalvo päälle. Linssipinnan kolmiulotteisuus korostaa tuotemerkkisi näkyvyyttä ja kiinnittää katsojan huomion.

”Aikkarit” palveluksessanne

Valitse alta Oma Aikkari tai ota yhteyttä 03-357 3000 tai ainesmestarit@ainesmestarit.fi

Lassi Hieta
Yksikön päällikkö

Brita Jokinen
Myynti
Keskus

Miikka Männikkö
Myynti
Myynnin vastaava

Henri Aineslahti
Myynti
Hallituksen jäsen

Kysy tarjous

  • » Kelaussuunta

  • Painoaineisto

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: jpg, png, pdf.
  • * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia